Днес ще се проведе световно кафена на тема “Моята ЧР кариера”

/, Интересно/Днес ще се проведе световно кафена на тема “Моята ЧР кариера”

Днес ще се проведе световно кафена на тема “Моята ЧР кариера”

Днес ще се проведе втората среща на сертификационната общност, която е инициатива на Сертификационен съвет към БАУХ. Целта на поредицата от срещи е да дискутираме интересни професионални теми за утвърждаване и развитие на ЧР професията в България и на членовете на общността. Другата ни цел е подпомагане на професионалното развитие на колегите, които са в общността, чрез прибавяне на нови знания и уменията.

Тема на втората среща ще бъде “Моята ЧР кариера“, а форматът – “Световно кафене“. Като гост-модератор сме поканили Драгомира Шулева, собственик на агенция “Заедно“!
Освен членовете на сертификационен съвет; вече сертифицираните колеги; онези, които сега влизат в сертификационната програма; сме поканили и колеги, които участват или отговарят за различни проекти на БАУХ като Менторска програма, Годишни награди, Етичен кодекс и др.
С удоволствие ще споделим с вас подробности за “Моято ЧР кариера” след провеждането му, както и мнения от участниците в него. Следете сайта на сертификационната програма, както и новини, качени в групата на общността за предстоящи събития и възможности за включване в тях.
* в Сертификационната общност влизат Сертификационен съвет, както и професионалисти, които са преминали през сертификационната програма на БАУХ.
By | 2017-11-23T11:09:05+00:00 November 23rd, 2017|Акцент, Интересно|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment