Чрез БАУХ може да се получи реален сертификат за знания и умения!

//Чрез БАУХ може да се получи реален сертификат за знания и умения!

Чрез БАУХ може да се получи реален сертификат за знания и умения!

Представете се.
Казвам се Сталина Панчева Атанасова. Работя като Специалист, Човешки ресурси в „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД. Част от организацията съм от 13 години. Харесвам безкрайно работата си, като най-голяма доза ентусиазъм получавам от контакта с работниците и служителите. За мен на първо място в Човешките ресурси са човешките взаимоотношения. Щастлива съм, когато мога да помагам на хората, и когато крайният резултат от дейността ми носи полза на Компанията, за която работя.

Защо избрахте да се сертифицирате през Програмата на БАУХ?
Избрах да се сертифицирам през програмата на БАУХ по ред причини: първо, защото това е възможност да получиш признание от професионалистите в областта на Човешките ресурси в България, второ това е първата българска организация, благодарение на която може да се получи реален сертификат за знания и умения, и не на последно място, защото целият процес е организиран в онлайн базирана среда, което осигурява времето и комфорта на сетифициращия се.

Какво Ви даде процесът по сертифициране?
Това, което получих по време на сертификацията не се заключва само в Сертификата като документ. Етапите, през които преминавах ме изкараха изцяло от рутината на ежедневието. Вълнението, притеснението, очакването на обратната връзка и накрая удовлетворението от постигнатото са незабравими емоции, които ми донесоха много положителен заряд. Комуникацията с ментора и всички членове на комисията е безценен за мен опит. Благодарение на тази програма си дадох ясна равносметка къде точно се намирам в Човешките ресурси, но по ценното е, че си доказах за пореден път, че искам да се развивам и да работя точно това.

Какво очаквате да допринесе в работата Ви сертифицирането, как смятате да го приложите?
Програмата ми даде увереност в мен самата – онзи малък външен стимул, от който всеки понякога се нуждае, за да разширява своите хоризонти. Надявам се да успявам в ежедневието си да прилагам всичко научено и да бъда полезна както за хората, с които работя, така и за организацията, за която работя.

Пожелайте нещо на своите колеги.
Пожелавам на всички да бъдат здрави, да не се колебаят да се записват в такива програми, защото така ще срещнат много добри хора, да не се отказват от търсенето на нов опит и да вярват в своите безгранични възможности.

By | 2020-07-10T08:28:35+00:00 July 10th, 2020|Интересно|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment