Кампанията “20 за 20” дава шанс на 20 HR професионалисти от гилдията в България

//Кампанията “20 за 20” дава шанс на 20 HR професионалисти от гилдията в България

Кампанията “20 за 20” дава шанс на 20 HR професионалисти от гилдията в България

На 1 октомври 2020 г. стартира кампанията “20 за 20”, която е посветена на 20-годишнината на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) и е жест към нейните членове, давайки възможност на 20 от тях да се включат в Сертификационната програма на Асоциацията на преференциални цени в рамките на обявения за кампанията период (-25% от обявените ТУК). Правилата за провеждане на кампанията може да намерите ТУК.

Инициативата продължава до 15 октомври 2020 г., вкл., а участието в нея е бързо и лесно достъпно:

  • Ако сте HR професионалист с поне 2 години опит в областта, вие може да се включите, като изберете преди това своето сертификационно ниво, според това на какъв етап от професионалното си развитие сте в момента – ТУК;
  • След това трябва да попълните електронния формуляр за кандидатстване в съответното сертификационно ниво – ТУК;
  • Веднага след като пуснете формуляра, трябва да изпратите по мейл до bapm@bapm.bg Вашето CV и копие/снимка от диплом за завършено висше образование;
  • БЪРЗАЙТЕ – ПЪРВИТЕ 20 ЩЕ ГРАБНАТ ВЪЗМОЖНОСТТА!
  • Край на кампанията: 23:59 ч. на 15 октомври 2020 г.

Документите на първите 20 кандидати, съобразено с Правилата на кампанията и разпределено по съответните сертификационни нива, ще бъдат разгледани от Сертификационната комисия на БАУХ по критерии за административна и професионална допустимост.

Важно: за поредност на кандидатите се вземат под внимание датата и часа на изпращане на формуляра – заявка за стартиране на сертификационен процес (с приоритет), както и датата и часа на получаване на другите два документа – CV и копие/снимка от диплом за завършено висше образование. Изпращането на всички документи трябва да се случи последователно и близко във времето, без интервал между тях.

На 20 октомври 2020 г. допуснатите кандидати ще бъдат уведомени за следващите стъпки по стартиране на процеса. В случай на недопустимост, следващият по реда на кандидатстване ще получи възможността да се включи в кампанията.

Очакваме вашите кандидатури и оставаме на разположение на мейл bapm@bapm.bg!

By | 2020-10-01T06:38:15+00:00 September 30th, 2020|Интересно|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment