Двама сертифицирани на трето ниво през септември 2019 г. – поздравления!

//Двама сертифицирани на трето ниво през септември 2019 г. – поздравления!

Двама сертифицирани на трето ниво през септември 2019 г. – поздравления!

През септември 2019 г. двама от участниците в Сертификационния процес по Сертификационната програма на БАУХ преодоляха трето ниво и получиха верифициран документ за Сертифициран мениджър по управление на човешките ресурси.

Цветомир Цветанов (в средата на снимката), Мениджър “Човешки ресурси” в Сентелион ООД, направи финалната крачка на 10 септември 2019 г.—негов ментор бе Светлана Вълева, а членове на комисията бяха Наташа Цветкова и Галина Георгиева, с председател Красимир Георгиев.

Венета Христова (в средата на снимката), преподавател по управление на човешките ресурси в Стопанския факултет на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”, също защити своите познания и опит, придобивайки сертификат за трето ниво по Сертификационната програма на БАУХ на 27 септември. Неин ментор бе Наташа Цветкова, а членове на комисията бяха Надежда Томова и Галина Георгиева, с председател Красимир Георгиев.

Компетенциите на българските ЧР професионалисти могат да бъдат валидирани чрез Сертификационната програма на Българска асоциация за управление на хора. Повече информация може да намерите на http://hrcm-cert.com/

 

 

By | 2019-10-02T12:02:32+00:00 September 30th, 2019|Интересно|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment