БАУХ предоставя най-високо признатите стандарти за сертифициране на HR професионалисти в България

//БАУХ предоставя най-високо признатите стандарти за сертифициране на HR професионалисти в България

БАУХ предоставя най-високо признатите стандарти за сертифициране на HR професионалисти в България

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ: Интервю с Велислава Василева, най-новият член на Клуба на сертифицираните HR професионалисти в България

Представете се. Казвам се Велислава Василева. Занимавам се с човешки ресурси през последните 4 години. Работила съм в няколко български и мултинационални компании в различни индустрии. В момента съм част от бързо развиваща се компания в областта на дигиталните банкови и финансови услуги. Смятам, че отрих своята страст и цел в HR професията, приемам я като призвание.
Защо решихте да се включите в Сертификационната програма на БАУХ, откъде научихте за нея? Научих за сертификационната програма на БАУХ от мой колега, който беше преминал успешно през сертифицирането и ми я препоръча. Реших да се включа, тъй като от известно време обмислях придобиването на сертификат в моята професионална област. Смятам, че БАУХ предоставя най-високо признатите стандарти за сертифициране на HR професионалисти в България.
Какво научихте от Програмата и как бихте го приложили? От Програмата научих, че можеш да се учиш и усъвършенстваш единствено сред професионалисти в твоята област като това се отнася до всички професии и особено за нас, колегите в областта на управлението на човешки ресурси. Това е и едно от предимствата на Програмата – свързва те с колеги от гилдията с дългогодишен и доказан опит в професията, от които трупаш безценен опит. Наученото от Програмата прилагам на практика в работата ми, което ми помага да гледам по-стратегически на процесите в организацията.
Какви са Вашите планове за развитие в професията? Моите планове за развитие в професията са да продължавам да разширявам кръга си от професионални контакти и да усъвършенствам себе си като участвам в сертификационни програми, както и да търся нови предизвикателства в областта на човешките ресурси.

By | 2021-01-29T09:46:23+00:00 January 29th, 2021|Интересно|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment